Ievadiet vismaz 3 simbolus
Ievadiet vismaz 3 simbolus
image/svg+xml
Pieteikties

Skaistuma procedūras rudenim – jaunumu apskats

Nr. 1
Ādas kopšanas sistēma HydraFacial
mitrinām ādu, lai atjaunotu to pēc saules iedarbības

hydrafacial
Aparātprocedūra HydraFacial MD™ ir revolucionārs atklājums mūsdienu kosmetoloģijā. Tā vienlaikus nodrošina dziļu ādas attīrīšanu, intensīvu mitrināšanu un barošanu, atjaunošanu un kopšanu pret novecošanos – atkarībā no ādas vajadzībām un problēmām. Vienlaikus šī procedūra ir ļoti patīkama un komfortabla.

Kompleksā procedūra HydraFacial aktīvi izlīdzina ādas reljefu, dziļi attīra ādu, ar vieglu vakuumu uzlabo ādas tonusu, ar dažādiem serumiem mitrina, baro un ārstē ādu, piesātina to ar vitamīniem, peptīdiem un augšanas faktoriem. Tas ir viss, kas nepieciešams ādai, lai tā starotu ar skaistumu un jaunību!

Uzziniet vairāk par HydraFacial!

Nr. 2
Plazmoliftings (PRP)
atjaunojam un ārstējam ādu, izmantojot iekšējos resursus

plazmoterapija
Mezoterapijas un biorevitalizācijas procedūras ir papildinājusi jaunākā injekciju metodika, kas nodrošina dabīgāku un efektīvāku ādas atjaunošanas un mitrināšanas procesu un, izmantojot organisma iekšējos resursus, apgādā ādu ar visu, kas tai nepieciešams.

Plazmoliftings – tās ir pacienta asins plazmas injekcijas ādā. Procedūras pamatā ir šūnu iekšējā aktivizēšanās cilvēka savienotājaudos. Pēc plazmoliftinga procedūrām šīs šūnas, kas atrodas dermas dziļajos slāņos, sāk sintezēt kolagēnu, elastīnu un hialuronskābi – vielas, kas nodrošina ādas gludumu un elastību.

Tā kā plazmu iegūst no pacienta asinīm, procedūra nerada alerģiskas reakcijas. Tieši otrādi – plazmoliftinga iedarbībai uz ādu ir pretiekaisuma, ārstēšanas efekts.

Uzziniet vairāk par plazmoliftingu!

Nr. 3
Thermage
nostiepjam ādu bez ķirurģiskas iejaukšanās

termaza
Labs risinājums, lai atjaunotu savu ādu jau līdz Ziemassvētkiem, un tikai vienā procedūrā –Thermage! Jaunākās paaudzes tehnoloģijas ir īstenojušās Thermage CPT sistēmā – pirmajā neinvazīvās bezoperāciju ādas nostiepšanas aprīkojumā.

Pēc īpašas patentētas Thermage metodikas uz ādu iedarbojas radiofrekvences enerģija, kas ietekmē visus ādas slāņus. RF viļņu ietekmē kolagēna šķiedras atjaunojas, tiek veicināta jaunu šķiedru veidošanās, tā izraisot ādas savilkšanos.

Tikai pēc vienas Thermage procedūras sasniedzams rezultāts: dabiska ādas nostiepšana bez rehabilitācijas perioda un šuvēm. Āda kļūst gludāka, blīvāka, tvirtāka un jaunāka.

Ir zināms, ka Thermage ir daudzu Holivudas zvaigžņu iecienītākā jaunības atgūšanas procedūra. Tagad tā ir pieejama arī Latvijā!

Uzziniet vairāk par Thermage!

 

Nr.4
Pigmentācijas noņemšana ar lāzeru
Izlīdzinām ādas toni

fotoatjaunosana-ar-lazeru

 

Pigmenta plankumi, kas rodas saules, vecuma vai harmonālo izmaiņu ieteikmē, ne vienmēr izskatās pievilcīgi. Tiem, kuri noskaņoti likvidēt nevēlamo pigmentāciju uz ādas, palīdzēs aleksandrīta lāzers GentleLase Pro!

Šī lāzera iedarbība ne tikai novērš pigmentāciju, bet, pateicoties lāzera pulsu stimulējamajam kolagēnam un elastīna šķiedrām nodrošina ādas fotoatjaunošanu. Stimulējot kolagēna un elastīna šķiedru sintezi, lāzers palielina ādas elastīgumu un atjauno to. Rezultātā izlīdzinās ne vien krāsa, bet arī struktūra – āda izskatās svaigāka un jaunāka.

Uzziniet vairāk par pigmentācijas noņemšanu ar lāzeru.

Lai uzzinātu vairāk informācijas, zvaniet:
Mājas lapu izstrādāja WordPress mājas lapu izstrāde un uzturēšana
Atpakaļ