Ievadiet vismaz 3 simbolus
Ievadiet vismaz 3 simbolus
image/svg+xml
Pieteikties

Paplašinātas sejas ādas poras

Paplašinātas sejas ādas poras izskatās neglīti un bojā izskatu. Iemesli var būt daudzi un dažādi: ādas tips, iedzimtība vai hormonālā fona izmaiņas, kā arī vecuma izraisītas pārmaiņas, nekvalitatīva kosmētika, nepareiza ēšana, smēķēšana un alkohols, nesavlaicīga ādas tīrīšana, stress un daudzi citi faktori.

Poras paplašinās, jo tajās uzkrājas ādas tauki, kas veido nosprostojumus (komedonus). Parasti paplašinātas poras ir taukainas un kombinētas ādas īpašniecēm.

Poras var paplašināties arī turpmāk minēto iemeslu dēļ: akne, ādas elastīguma zaudēšana, kas var notikt pēc 30 gadu sasniegšanas kolagēna trūkuma dēļ, ādas tauku pārmērīga izdalīšanās, bieža insolācija (paaugstināts saules starojums), dekoratīvās kosmētikas, kas nosprosto poras, pārmērīga lietošana, bieža pūtīšu izspiešana un mazgāšanās ar karstu ūdeni.

KAS IR JĀDARA, LAI SAŠAURINĀTU PORAS?

Pirmās trīs galvenās darbības – attīrīšana, tonizēšana un mitrināšana.

1. Attīrīšana – likvidēt tauku nosprostojumus un liekos ādas taukus.
2. Tonizēšana – tīras poras var sašaurināt ar toniku, kas satur savelkošas sastāvdaļas (burvjulazda, alveja, zaļā tēja).
3. Mitrināšana – zaudētā mitruma atjaunošana ādas šūnās pēc attīrīšanas un tonizēšanas.

Ādas kopšanai iesakām izvēlēties krēmu vai serumus, kas satur aktīvās mitrinošās sastāvdaļas: HS, betaīnu, alvejas ekstraktu, gliemežu mucīnu. Šie līdzekļi palīdzēs padarīt ādu mazāk porainu, kā arī mazinās ādas tauku pastiprinātu izdalīšanos.

UN VĒL DAŽI IETEIKUMI, LAI SAŠAURINĀTU PORAS.

1. Lieciet savelkošas maskas (alginātu, mālu) – tās lieliski palīdz sašaurināt poras.
2. Noņemiet ādas atmirušās šūnas ar enzīmiem un skābēm. Pīlings atbrīvos ādu no atmirušajām šūnām, kas kopā ar ādas taukiem nosprosto poras.
3. Centieties patstāvīgi neizspiest poru saturu, to labāk uzticēt profesionālam kosmetologam.
4. Noņemiet ādas atmirušās šūnas ar enzīmiem un skābēm. Pīlings atbrīvos ādu no atmirušajām šūnām, kas kopā ar ādas taukiem nosprosto poras.
5. Vasarā izmantojiet pēc iespējas mazāk tonējošo līdzekļu sejai. Ja tomēr nevarat bez tā iztikt, ieteicams izvēlēties matējošus, vieglus tonālos fluīdus ar SPF 30 vai 50.
6. Vērsieties pie speciālistiem.

Organisma hormonālo disbalansu jums palīdzēs koriģēt ārsti:
 dermatologs kosmetologs;
 ginekologs endokrinologs;
 neirologs (ja ir pastāvīgs stress);
 psihologs.

Ja jums šķiet, ka jums ir paplašinātas sejas ādas poras, iesakām pēc palīdzības vērsties pēc palīdzības profesionāla kosmetologa, kurš izvēlēsies jums piemērotu ādas kopšanu un sagatavos individuālu programmu paplašinātu poru kopšanai.

Paplašinātu un aizsērējušu poru problēmu lieliski palīdz atrisināt procedūra Hydrafacial.

Lai uzzinātu vairāk informācijas, zvaniet:
Mājas lapu izstrādāja WordPress mājas lapu izstrāde un uzturēšana
Atpakaļ