Ievadiet vismaz 3 simbolus
Ievadiet vismaz 3 simbolus
image/svg+xml
Pieteikties

Hialuronskābe un tās loma orgānismā

Hialuronskābes deficīts organismā izraisa ādas stāvokļa pasliktināšanu – tās atūdeņošanu, kolagēna un elastīna sintēzes samazināšanu, kas izpaužas ādas sausuma, ļenganuma veidā, grumbu veidošanās, veselīgas ādas krāsas zudumā.

Mūsdienu zinātnieki un ārsti paredzēja iespēju atjaunot hialuronskābes līmeni ādā, tādā veidā nodrošinot vecuma izmaiņu profilaksi un arī ādas novecošanās pazīmju likvidēšanu. Ievadot ādā hialuronskābi, organismā tiek palaisti dabiski atjaunošanas procesi. Tiklīdz hialuronskābes molekula nokļūst ādā, tā uzreiz sāk pievilkt ūdeni, iedarbina kolagēna un elastīna sintēzi un arī jaunas hialuronskābes dabīgu ražošanu, palielina aizsardzības līmeni no brīvajiem radikāļiem. Rezultātā šīs vielas molekulas vairojas ādā, savienojas ar CD44 receptoru fibroblasta šūnu virsmā. Tādā veidā hialuronskābe stimulē šūnu dalīšanos un pārvietošanos. Ādā veidojas jaunas šūnas, atjaunojas bojāta kolagēna un elastīna šķiedru struktūra, tiek nostiprināts ādas karkass. Rezultātā notiek audu biorestrukturizācija. Pateicoties šiem procesiem, būtiski samazinās grumbu dziļums, normalizējas sejas krāsa un faktūra, āda atkal sāk izskatīties svaigi un veselīgi.

Hialuronskabes-iedarbiba-uz-adu_EraEsthetic

Ja Jūsu āda cieš no mitruma trūkuma, bojāta ar saules starojumu vai sausu ofisa gaisu savienojumā ar ilgstošu darbu pie datora, ja sejā sāk veidoties grumbiņas, āda zaudē veselīgu krāsu un enerģiju, tad procedūras ar hialuronskābes ieviešanu būs efektīvs risinājums – tās sniegs Jūsu sejas ātru palīdzību un atgriezīs tai veselīgu, mirdzošu izskatu.

Šodien kosmētiskā produkcija piedāvā daudzus līdzekļus, kas satur hialuronskābi ādas mitrināšanai. Tomēr jāņem vērā, ka hialuronskābes molekula ir tik liela, ka ar kosmetiskajiem līdzekļiem tā nevar nokļūt ādas dziļajos slāņos. Tāpēc skābe paliek ādas virsmā gaisa caurlaidīgas plēves veidā, traucējot transepidermāla mitruma zudumu.

Tomēr jāņem vērā, ka šādu līdzekļu uzklāšanai ir drīzāk profilaktiska iedarbība, nekā iespēja cīnīties ar sejā jau redzamajām novecošanas pazīmēm. Tie nevar aizvietot daudz efektīvākas atjaunošanas metodikas – injekcijas ar hialuronskābi, kuras nogādā šo vielu tieši ādas šūnās.

Hialorunskābi saturošo kosmētisko līdzekļu uzklāšanai ir profilaktiskā nozīme, bet pēc efektivitātes tā nevar salīdzināties ar injekcijām, kuras nogādā šo vērtīgo elementu tieši ādas šūnās.

hialuronskabes-molekulas

Uzziniet vairāk par biorevitalizāciju – procedūru, kura nogādā hialuronskābi ādas dziļajos slāņos, ilglaicīgi un dziļi mitrinot ādu un atgriežot tai jaunību.

Liāna Blazei

Jūsu konsultatne
Kosmetoloģe Liāna Blaževiča

Lai uzzinātu vairāk informācijas, zvaniet:
Mājas lapu izstrādāja WordPress mājas lapu izstrāde un uzturēšana
Atpakaļ