Ievadiet vismaz 3 simbolus
Ievadiet vismaz 3 simbolus
image/svg+xml
Pieteikties

Galvenās sejas kopšanas kļūdas

1. kļūda. Nepietiekama attīrīšana

Sejas mazgāšana tikai ar ūdeni dienas beigās. Kosmētiku, sviedrus, putekļus, ādas taukus un baktērijas nevar nomazgāt tikai ar ūdeni. Ir jāizmanto speciālie mazgāšanas līdzekļi, kas ir piemēroti jūsu ādas tipam.

2. kļūda. Mazgāšana tikai vakarā

Āda ir jātīra 2 reizes dienā. Vakarā ir jānomazgā kosmētika un dienas gaitā uzkrājušies netīrumi. Naktī aktīvi izdalās sebums un sviedri, tāpēc arī no rīta seja ir jātīra. Rīta tīrīšanas procedūra pamodina šūnas, veicina asinsriti un sagatavo ādu turpmākajām procedūrām.

3. kļūda. Sejas tīrīšanai izmantot micelāro ūdeni un to nenoskalot ar ūdeni

Micelārais ūdens ir tīrīšanas līdzeklis kosmētikas noņemšanai. Tajā vienmēr ir virsmaktīvās vielas (mazgājošās sastāvdaļas). Jebkurš micelārais ūdens ir jānoskalo tekošā ūdenī.

4. kļūda. Daudzi uzskata, ka ādas tonizēšana nav ādas tīrīšanas obligāts posms

Tonizēšana ir ļoti svarīgs tīrīšanas posms. Toniks noslēdz tīrīšanu, atjauno PH līdzsvaru, sagatavo ādu seruma un krēma uzklāšanai, palielina kosmētisko līdzekļu aktivitāti un tātad arī kopšanas līdzekļu efektivitāti. Toniks ir jālieto 2 reizes diennaktī.

5. kļūda. Skrubju un pīlinga pārāk bieža izmantošana

Daudzi uzskata, ja āda biežāk tiks atjaunota, tā kļūs jaunāka, tādējādi izdosies atbrīvoties no pigmentācijas. Pārāk bieža skrubēšana izjauc ādas hidrolipīdu slāni, kas izraisa ādas kairinājumu un pazemina tonusu.

6. kļūda. Otiņu un sūklīšu neregulāra attīrīšana no kosmētikas paliekām

Daudzu sejas problēmu cēlonis ir netīras otiņas un sūklīši sejai. Netīrie instrumenti traumē ādu, veicina baktēriju iekļūšanu un izraisa iekaisumus, akni un dažādas dermatozes. Tonālā krēma otiņas iesakām mazgāt pēc katras izmantošanas reizes, bet pūdera un vaigu sārtuma otiņas 1–2 reizes nedēļā.

7. kļūda. Taukainas ādas kopšanai izmantot losjonu ar spirtu

Tie ir ļoti izplatīti maldi.
Taukainas ādas kopšanai nedrīkst izmantot losjonus ar spirtu, jo tie sausina ādu un izjauc tās PH. Jo vairāk taukaina āda tiek sausināta, jo aktīvāk tauku dziedzeri izstrādās ādas taukus.

8. kļūda. Eļļu izmantošana ādas mitrināšanai

Mūsu ādu aizsargā hidrolipīdu barjera, kas novērš mitruma zaudēšanu un aizsargā ādu. Laika gaitā eļļa izjauc hidrolipīdu slāni un pārmērīgi sausina ādu.

9. kļūda. Aiztikt seju ar rokām

Darbā, mājās vai transportā nevajag aiztikt sejas ādu vai spiest izsitumus. Tāpat ir jāatbrīvojas no ieraduma atbalstīt seju ar plaukstu.

10. kļūda. Iegādāties skābes, serumus ar retinolu vai hidrohinonu internetā vai aptiekās

Labāk pēc padoma vērsties pie kosmetologa, kas pareizi piemeklēs jums kopšanu. Pretējā gadījumā pēc nepareizi piemeklēta līdzekļa var nākties vēl ilgi nodarboties ar sejas atjaunošanu.

Lai uzzinātu vairāk informācijas, zvaniet:
Mājas lapu izstrādāja WordPress mājas lapu izstrāde un uzturēšana
Atpakaļ