Ievadiet vismaz 3 simbolus
Ievadiet vismaz 3 simbolus
image/svg+xml
Pieteikties

Ādas kopšana rudenī

Rudenī un ziemā āda izskatās nogurusi, atūdeņojusies, elastīgumu un tonusu zaudējusi; pamanāmāki kļūst pigmentācijas plankumi un sejas sīkās krunciņas. Taču viss ir labojams, un arī rudeni varat sagaidīt skaista un kopta. Šim mērķim ir jāatjauno ādas aizsargfunkcijas, kuras vasarā ir traucējusi saule, vējš, jūras sāls un putekļi.

Pēc iedeguma noiešanas ādas krāsa ne vienmēr iepriecina. Šajā periodā pigmentācijas plankumu problēma kļūst aizvien aktuālāka. Iesaku kopšanā iekļaut balinošus serumus, iziet pīlingu, balinošo procedūru kursu, biooperāciju Aquashine BR, PRP kursu, pretpigmentācijas lāzerprocedūru. Pieredzējis dermatologs vai kosmetologs konsultācijas laikā piemeklēs tieši jums nepieciešamās procedūras.

Atjaunot sejas svaigo, veselīgo izskatu un izlīdzināt krunciņas palīdzēs ķīmiskais pīlings. To var veikt, sākot ar septembra otro pusi, jo saules aktivitāte mazinās un jūs nepakļausiet ādu liekam stresam. Pīlings noņem ragveida šūnas, attīra poras, ļauj ādai elpot.

Par atūdeņošanos klienti ļoti bieži sūdzas tieši rudens periodā. Obligāti uzklājiet krēmu no rīta un vakarā, kopšanu papildiniet ar mitrinošu masku un serumu, kas satur hialuronskābi, skvalānu, ceramīdus. Tas palīdzēs saglabāt ādas hidrolipīdu slāni, uzturēs ādas tonusu, atjaunos ādas elastīgumu un tvirtumu. Dzeriet pietiekami daudz ūdens un iegūstiet visu iespējamo no dārzeņiem un zaļumiem – produktiem, kas satur vitamīnus un mikroelementus, kas ir tik ļoti nepieciešami ādai rudenī.

Rudenī var saasināties iekaisumi un pinnes, tāpēc kombinētas un taukainas ādas īpašniecēm ir savlaicīgi jāsāk profilakse, no ēdienkartes svītrojiet kūpinātus, asus, taukainus un saldus ēdienus.

Rudenī un ziemā ir jāatceras par lūpu aizsardzību. Jāiegādājas barojošs lūpu balzāms, vēlams uz dabīgu eļļu (piemēram, hohobas, kokosriekstu eļļas) un bišu vaska bāzes.

Ievērojiet šos vienkāršos noteikumus, un jūs redzēsiet, ka sezonas beigās jūsu āda būs skaista, mitrināta un galvenais – vesela!

Lai uzzinātu vairāk informācijas, zvaniet:
Mājas lapu izstrādāja WordPress mājas lapu izstrāde un uzturēšana
Atpakaļ