Ievadiet vismaz 3 simbolus
Ievadiet vismaz 3 simbolus
image/svg+xml
Pieteikties

Ādas atjaunošana pēc ziemas

adas-lobisanasĀdas lobīšanās

Lobīšanās ir reakcija uz ārējiem kairinājumiem. Atgūt svaigumu un mirdzumu palīdzēs viegls pīlings un hidrodermabrāzijas procedūras (piemēram, Hydrafacial).
Ādai ir nepieciešama mitrināšana. Taču mitrums ir jāsaņem ne tikai no kosmētiskajiem līdzekļiem. Pievērsiet uzmanību pareizam dzeršanas režīmam. Diennaktī izdzeriet vismaz 1,5 litrus tīra ūdens. Mazgājieties ar vēsu ūdeni. Kontrastduša un ūdens temperatūras pazemināšana palīdz ādai ilgāk saglabāt jaunību un skaistumu.

blava-sejas-krasaBlāva sejas krāsa

Sejas krāsu ietekmē vitamīnu trūkums. Ēdiet daudz augļu un dārzeņu, kā arī lietojiet kosmētiskos līdzekļus, kas satur spēcīgus antioksidantus un A, C, E vitamīnu. Pēc konsultēšanās ar speciālistu var apmeklēt mezoterapijas vai biorevitalizācijas kursu. Vitamīnu kokteiļi palīdzēs ādai pēc ziemas un piesātinās to ar nepieciešamajām vielām pirms vasaras. Biorevitlizācija dziļi mitrinās ādu, ūdens molekulas ādu papildinās ar barības vielām. Poras sašaurināsies, uzlabosies ādas krāsa un tonuss.

akneIzsitumi, akne

Pavasarī tauku dziedzeri darbojas aktīvāk. Liekais sebums nosprosto poras, veidojot komedonus. Ja pievienojas bakteriālā infekcija, rodas iekaisums un pūtītes.

Saudzīgi tīriet sejas ādu divreiz dienā. Neizmantojiet losjonus ar spirtu, kas sausina ādu, bet gan tonizējiet ādu ar īpašu losjonu vai toniku. Izmantojiet mitrinošu krēmu ar vieglu tekstūru. Taukaino spīdumu var novērst, izmantojot matējošas salvetes. Notīriet ar tām problemātiskās zonas, pēc tam uzklājiet uz sejas birstošo minerālpulveri. Tāpat ir ieteicams veikt profesionālu sejas tīrīšanu.

pigmentacijaPigmentācija

Pavasarī pigmenta plankumi rodas uz sejas, kakla un dekoltē zonā. Tā cēlonis ir UV starojums.
Paaugstiniet sejas aizsardzības pret ultravioletā starojuma līmeni, izmantojot saules aizsargkrēmu. Krēma SPF ir jābūt vismaz 25.

 

 

Sagaidiet pavasari skaistas!

 

LianaBlazevica
Jūsu konsultante
Liāna Blaževiča,
klīnikas Era Esthetic
galvenā kosmetoloģe

 

Lai uzzinātu vairāk informācijas, zvaniet:
Mājas lapu izstrādāja WordPress mājas lapu izstrāde un uzturēšana
Atpakaļ